Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Wild Gambler Slot Game

Διασκεδάστε δωρεάν με εικονικά χρήματα στον κουλοχέρη Wild Gambler της Ash Gaming που διαθέτει 20 γραμμές στους 5 τροχούς βίντεο και παρέχει αξία ανά γραμμή 0.01 έως και 10.00 για πολλά κέρδη έτσι ώστε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας. Το φρουτάκι κατέχει την πρωτοτυπία να μπορούμε όταν έρχονται Wilds στους τροχούς να μπορούμε να τα κλειδώσουμε για το επόμενο γύρισμα χωρίς να μετακινηθούν για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίζουμε και το ονομάζει Lock & Spin. Επίσης διασκεδάστε με το καταπληκτικό Free Games που προσφέρει με 8 δωρεάν γυρίσματα αλλά και πολλά περισσότερα δωρεάν γυρίσματα που μπορούν να κερδηθούν μέσα στο Free Games Bonus. Καλή διασκέδαση.