Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Little Britain Slot Game

Παίξτε δωρεάν τον κουλοχέρη της Playtech, Little Briatain με τους 5 τροχούς βίντεο τις 30 γραμμές και με αξία από 0.20 έως 500.00 για πολλά κέρδη εικονικών χρημάτων για να περνάτε την ώρα σας. Ο κουλοχέρης προσφέρει 5 μπόνους παιχνίδια βρίσκοντας στους τροχούς 1,3 και 5 τα σύμβολα Bonus και μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 1000Χ το ποντάρισμα σας. Επίσης έχει και το μπόνους των δωρεάν 10 γυρισμάτων βρίσκοντας τα σύμβολα Free Spins στους τροχούς 2,4 και 5 και μέσα στα δωρεάν γυρίσματα μπορείτε να κερδίσετε έως και 100Χ το bet σας. Ακόμα υπάρχει και άλλο ένα Mystery Bonus σε οποιοδήποτε γύρισμα στο κανονικό παιχνίδι που αλλάζει κάποια σύμβολα σε Wild (μπαλαντέρ). Καλή διασκέδαση σε έναν από τους πιο δημοφιλείς κουλοχέρηδες του είδος του.