Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Valley Of The Scarab Slot Game

Διασκεδάστε δωρεάν με εικονικά χρήματα στον εξαιρετικό κουλοχέρη Valley Of The Scarab της Cryptologic με τις 100 γραμμές στους 5 τροχούς και με αξία 0.01 έως 10.00 ανά γραμμή. Κατ' αρχήν πριν μιλήσουμε για το τι μπόνους διαθέτει πρέπει να αναφέρουμε αυτά που κάνουν εύκολη την ζωή του παίχτη δηλαδή κουμπιά στο slot machine όπως: Autoplay, Gamespeed, Reel Spin, Max Bet Spin που δεν τα βρίσκεις εύκολα όλα μαζί σε ένα κουλοχέρη. Το φρουτάκι λοιπόν διαθέτει καταπληκτικό μπόνους δωρεάν γυρισμάτων βρίσκοντας τα σύμβολα μπόνους με την δυνατότητα να παιχτούν μέχρι και 98 ξεκινώντας από τα 7 και με πολλαπλασιαστές έως και Χ8. Καλή διασκέδαση.