Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Gonzo's Quest Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη Gonzo's Quest που είναι μια 3D παραγωγή της εταιρίας Net Ent με 5 τρισδιάστατους τροχούς βίντεο 20 γραμμές και αξία 1.00 και ποντάρισμα από 1 έως 5 ανά γραμμή. Ο κουλοχέρης σχεδιάστηκε με βάση το ιστορικό χαρακτήρα του Gonzalo Pizzaro, κατακτητής που ξεκινάει να βρει την χαμένη πόλη του χρυσού - Eldorado. Αντικαθιστώντας την παραδοσιακή περιστροφή των κυλίνδρων, το παιχνίδι εισάγει τη δυνατότητα Avalanche σύμφωνα με την οποία τα σύμβολα πέφτουν στη θέση τους τροχούς. Σύμβολα που συνθέτουν ένα νικηφόρο στοίχημα γραμμής εξαφανίζονται με μια 3D έκρηξη και τα κενά που αφήνουν γεμίζει με περισσότερα σύμβολα από πτώση. Όσο υπάρχουν γραμμές που κερδίζουν το στοίχημα, υπάρχουν χιονοστιβάδες. Καλή διασκέδαση.