Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Cleopatra II Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν έναν από τα πιο δημοφιλή φρουτάκια του κόσμου το Cleopatra II της IGT της μεγαλύτερης βιομηχανίας σε κατασκευή Slot Machines στον κόσμο. Η διαφορά με το πρώτο παιχνίδι δεν είναι οι 20 γραμμές που δίνει και ο πρώτος κουλοχέρης αλλά η αξία που είναι 1 έως 5 ανά γραμμή στους 5 τροχούς βίντεο και επίσης κερδίζουμε έως και 50Χ του συνολικού πονταρίσματος μέσα στα δωρεάν γυρίσματα μπόνους 50 Free Game Bonus αντί των 15 Free Games με 3Χ κέρδη αντίστοιχα που έδινε το άλλο για αυτό το Cleopatra 2 γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον γιατί παίζουμε για πολλά περισσότερα Credits. Καλή διασκέδαση.