Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Rainbow Riches Slot Game

Παίξε τώρα τον καταπληκτικό κουλοχέρη της εταιρίας IGT τον Rainbow Riches που διαθέτει καταπληκτικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα εξαιρετικό gameplay με τα 3 εξαιρετικά bonus games το Road to Riches μπόνους βρίσκοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα μπόνους οπουδήποτε στους τροχούς ακόμα και ας μην είναι σε playline και γυρνάμε έναν τροχό για να ανέβουμε στο ψηλότερο σκαλοπάτι με το μεγαλύτερο πολλαπλασιαστή έως και 500Χ του στοιχήματος μας το Wishing Well βρίσκοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα με το πηγάδι οπουδήποτε στα reels διαλέγοντας μετά ένα από τα τρία πηγάδια για να βρούμε τον μεγαλύτερο πολλαπλασιαστή  και το Pots of Cold βρίσκοντας 3 σύμβολα με το ουράνιο τόξο και το χρυσάφι στους τροχούς 2,3 και 4 για να κερδίσουμε ακόμα πιο πολλά credits. Το φρουτάκι διαθέτει 5 τροχούς 20 γραμμών και αξία από 0.01 έως 25.00. Καλή διασκέδαση.