Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Bejeweled Slot Game

Δωρεάν διασκέδαση με εικονικά χρήματα στον διάσημο κουλοχέρη από το ομώνυμο παιχνίδι Bejeweled της Cryptologic για πολλά κέρδη και ειδικά αν είσαστε και fun του παιχνιδιού αλλά και για τα φρουτάκια πραγματικά είναι απόλαυση. Τα σύμβολα αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού του κουλοχέρη Bejeweled  είναι εξίσου όμοια με αυτά του ομώνυμου παιχνιδιού και για αυτό το κάνουν αρκετά διαφορετικό από τα κοινά φρουτάκια. Το παιχνίδι είναι βίντεο 5 τροχών 10 γραμμών και διαθέτει αξία από 0.10 έως 10.00. Καλή διασκέδαση.