Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Piggies And The Wolf Slot Game

Παίξτε δωρεάν έναν από τους πιο δημοφιλείς κουλοχέρηδες του διαδικτύου τον  Piggies And The Wolf της Playtech από το ομώνυμο παραμύθι ο Λύκος και τα 3 γουρουνάκια. Σίγουρα δεν είναι για παιδιά αλλά είναι ότι πρέπει για τους φανατικούς παίχτες κουλοχέρηδων καθώς διαθέτει τέλεια γραφικά αλλά και gameplay και προσφέρει 1 μπόνους παιχνίδι δωρεάν γυρισμάτων το Free Games Bonus βρίσκοντας στους τροχούς 1 και 3 γουρουνάκια και στον τροχο 5 τον λύκο και ένα μπόνους παιχνίδι το Blow The House Down Bonus Game βρίσκοντας τα σύμβολα Bonus στους τροχούς 1+3+5. Ο κουλοχέρης είναι βίντεο 5 τροχών 50 γραμμών με αξία πονταρίσματος από 0.01 έως και 50.00. Καλή διασκέδαση.