Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Puppy Love Slot Game

Παίξτε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον νέο 3D κουλοχέρη της Betsoft τον Puppy Love με τα τρομερά γραφικά στοιχεία και σύμβολα και επίσης απίστευτο gameplay με 5 τροχούς βίντεο 20 γραμμές με αξία μονάδος credit από 0.02 έως και 0.50 και ποντάρισμα από 1 έως και 5 ανά ενεργή γραμμή. Ο κουλοχέρης Puppy Love είναι πλούσιος σε μπόνους και χαρακτηριστικά και προσφέρει σε κουμπιά το μέγιστο στοίχημα Maxbet για πιο εύκολη λειτουργία από τους παίχτες. Το φρουτάκι Puppy Love προσφέρει επίσης τα Free Spins Scatter για να ξεκινάμε τα 15 εξτρά δωρεάν γυρίσματα όταν βρίσκουμε 3 ή περισσότερα οπουδήποτε στους τροχούς και μέσα στα έξτρα δωρεάν γυρίσματα έχουμε διπλασιασμό των πληρωμένων συνδυασμών για πολλά κέρδη credits για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Επίσης το σύμβολο Wild αντικαθιστά όλα τα σύμβολα και πληρώνει διπλά. Τέλος το Puppy Love προσφέρει και 1 χαρακτηριστικό μπόνους το Puppy Store Bonus Round βρίσκοντας 2 ή περισσότερα Puppy For Sale σύμβολα. Καλή διασκέδαση.