Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Merlins Millions Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον εξαιρετικό κουλοχέρη της Nextgen Gaming το Merlins Millions με 5 τροχούς βίντεο 50 γραμμές για στοιχηματισμό με αξία πονταρίσματος από 0.01 έως και 0.20 ανά γραμμή. Ο κουλοχέρης Merlins Millions προσφέρει καταπληκτικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα αλλά και ένα εξαιρετικό gameplay που συνθέτουν ένα πάρα πολύ καλό φρουτάκι. Επίσης έχουμε διαθέσιμα στην οθόνη μας κουμπιά όπως τις αυτόματες περιστροφές την αλλαγή αξίας τις πληροφορίες πληρωμών το Super Bet που επιλέγουμε πως θα πληρώνει το Wild με Χ2,Χ4,Χ6,Χ8 και Χ10 το spin για το γύρισμα των τροχών και τέλος το gamble για διπλασιασμό κερδών. Το φρουτάκι Merlins Millions προσφέρει ακόμα μπόνους όπως το Free Games Feature βρίσκοντας 3 Scatter ORB μπαίνουμε στο παιχνίδι με τις έξτρα δωρεάν περιστροφές κερδίζοντας 5 περιστροφές και ακόμα έχουμε το Owl Bonus Feature παιχνίδι μπόνους για να επιλέξουμε κερδίζοντας κέρματα για πολλά πολλά κέρδη credits με τεράστιο ενδιαφέρον του gameplay. Καλή διασκέδαση.