Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Ghost Pirates Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη Ghost Pirates της εταιρίας NET ENT (Net Entertainment) με 5 τροχούς βίντεο 243 τρόπους να κερδίζεις έχοντας δυνατότητα ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση τροχών (ποντάρισμα 1 = 1 ενεργοποιημένος τροχός, ποντάρισμα 3 = 2 ενεργοποιημένοι τροχοί, ποντάρισμα 8 = 3 τροχοί, ποντάρισμα 15 = 4 τροχοί και ποντάρισμα 25 = 5 τροχοί. Η αξία μονάδας credit denomination είναι  από 0.01 έως και 0.50 και το ποντάρισμα από 1 έως και 10 ανά στάκα (25). Ο κουλοχέρης Ghost Pirates διαθέτει πάρα πολύ καλό gameplay και γραφικά στοιχεία και σύμβολα και θεωρείτε ένας από τους πιο καλούς κουλοχέρηδες. Τα σύμβολα Wild αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός τα σύμβολα scatter του μπόνους των έξτρα δωρεάν περιστροφών. Επίσης Χ3 πληρωμές έχουμε και στο Free Spin Bonus Game παιχνίδι έξτρα δωρεάν περιστροφών που μπορούμε να πετύχουμε από 10 έως και 25 ανάλογα το ποντάρισμα για πολλά κέρδη credits για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα. Καλή διασκέδαση.