Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Chippendales Slot Game

Παίξτε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη της Playtech τον Chippendales με 5 τροχούς βίντεο 20 γραμμές προς στοιχηματισμό και ποντάρισμα από 0.01 έως και 50.00 ανά ενεργή γραμμή. Ο σέξι κουλοχέρης Chippendales διακρίνεται για την σέξι εμφάνιση των αντρών σε σύμβολα αλλά και για τα πολύ καλά γραφικά στοιχεία και σύμβολα και για το πολύ καλό gameplay που διαθέτει. Στην οθόνη του βρίσκουμε τα κουμπιά autospin έως 99 αυτόματες περιστροφές επίσης το μέγιστο ποντάρισμα maxbet και την επιλογή γραμμών και αξίας credits νομίσματος. Επίσης το σύμβολο wild αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός τα scatter και τα bonus. Τέλος βρίσκοντας 3 σύμβολα bonus στα reels 1,3 και 5 ξεκινάει το Sizzling Bonus Game παιχνίδι μπόνους για να γυρίσουμε τον τροχό κερδίζοντας τον πολλαπλασιαστή επί του συνολικού bet αλλά μαζί με το Symbol Strip Feature χαρακτηριστικό συνθέτουν έναν πολύ καλό σέξι κουλοχέρη με πολλά κέρδη νομισμάτων. Καλή διασκέδαση.