Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Wild Rockets Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη Wild Rockets της εταιρίας NET ENT (Net Entertainment) με 5 τροχούς βίντεο 720 τρόπους να κερδίζεις ways to win με αξία μονάδας credit denomination από 0.01 έως και 0.50 και ποντάρισμα από 1 έως και 4 ανά στάκα (50). Ο κουλοχέρης Wild Rockets διαθέτει πάρα πολύ καλό gameplay και γραφικά στοιχεία και σύμβολα καθώς και μια διαφορετική εμφάνιση των τροχών για να βγει το 720 ways to win. Τα σύμβολα Wild αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός τα σύμβολα scatter και εμφανίζονται στους τροχούς 2,3 και 4. Τα σύμβολα Wild μετατρέπουν τα αλλά σύμβολα πάνω ή κάτω σε σύμβολο Wild ανάλογα με την φορά του πυραύλου. Επίσης 3 ή περισσότερα σύμβολα scatter που μπορούν να εμφανιστούν οπουδήποτε στους τροχούς ενεργοποιούν το Free Spin Bonus Game παιχνίδι έξτρα δωρεάν περιστροφών. Όταν εμφανίζονται 3 σύμβολα κερδίζουμε 10 περιστροφές όταν εμφανίζονται 4 κερδίζουμε 20 περιστροφές ενώ όταν εμφανίζονται 5 κερδίζουμε 50 περιστροφές που στην διάρκεια των free spins μπορεί να προσθέτονται κι άλλες για περισσότερα κέρδη έτσι ώστε να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. Καλή διασκέδαση.