Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

The Dark Knight Rises Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη The Dark Knight Rises της Microgaming με τα απίστευτα γραφικά στοιχεία και σύμβολα της ταινίας του Batman την ξεχωριστή μουσική του και τους 243 ways to win τρόπους να κερδίζεις με αξία μονάδας credit 0.01 έως και 0.50 και ποντάρισμα ανά στάκα (30 credits) από 1 έως και 5. Πραγματικά καταπληκτικό φρουτάκι με πολλά μπόνους παιχνίδια και χαρακτηριστικά feature που τον κάνουν πλούσιο σε ενδιαφέρον. Το The Dark Knight Rises προσφέρει 2 παιχνίδια μπόνους έξτρα δωρεάν περιστροφών του Batman που το σύμβολο Wild σπάει σε 2 wild με αποτέλεσμα να κερδίζουμε 6 of a kind που σημαίνει πληρωμή 2Χ 5 of a kind και του Bane που οι τροχοί 2 και 4 γίνονται Wild για πολλά κέρδη. Στην κανονική διάρκεια εμφανίζονται οι 2 και παλεύουν ανεβάζοντας τις έξτρα περιστροφές και τον πολλαπλασιαστή του καθενός για όταν παιχτούν τα παιχνίδια. Επίσης υπάρχει το Symbol Scramble χαρακτηριστικό που μπορεί να εμφανιστεί όταν σε κάποιο γύρισμα δεν κερδίσουμε και να αλλάξει τα σύμβολα στους τροχούς έτσι ώστε να φτιάξει τους πιο κερδοφόρους συνδυασμούς από τα σύμβολα που υπάρχουν στην οθόνη μας. Το φρουτάκι The Dark Knight Rises είναι ένα από τα καλύτερα φρουτάκια που κυκλοφορούν. Καλή διασκέδαση.