Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Zuma Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν τον καταπληκτικό κουλοχέρη Zuma έναν από τους καλύτερους δωρεάν κουλοχέρηδες που κυκλοφορούν online που είναι βίντεο φρουτάκι 5 τροχών και 20 γραμμών με αξία από 0.01 έως 25.00. Το Zuma διαθέτει εξαιρετικό μπόνους παιχνίδι συνδυάζοντας δωρεάν γυρίσματα και bonus game μαζί σε ένα. Βρίσκοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα scater οπουδήποτε στους τροχούς και ανεξαρτήτου γραμμής ενεργοποιείτε το Free Spins Feature. Εκεί διαλέγουμε ένα από τα σύμβολα που έχει διαθέσιμα προς επιλογή για να πετύχουμε τον αριθμό των δωρεάν γυρισμάτων που θα παίξουμε και στο τέλος των γυρισμάτων διαλέγουμε ένα από τα υπόλοιπα other χαρακτηριστικά για να βρούμε τον πολλαπλασιαστή του συνολικού ποσού που έχουμε κερδίσει στα δωρεάν γυρίσματα. Καλή διασκέδαση.