Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Baywatch Slot Game

Παίξε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον Sexy κουλοχέρη της Playtech βασισμένο στην ομώνυμη ταινία το Baywatch με 5 τροχούς βίντεο σε 20 γραμμές απόδοσης και αξία από 0.01 έως 30.00 με το απίστευτο Free games που προσφέρει ενσωματωμένα 3 διαφορετικά μπόνους παιχνίδια για πολλά κέρδη και επίσης ένα πρόσθετο Rescue Feature μπόνους game που το κάνουν τόσο ενδιαφέρον. Βρείτε 3 ή περισσότερα Baywatch σύμβολα οπουδήποτε στους τροχούς και ξεκινώντας τα 12 δωρεάν γυρίσματα στην διάρκειά τους παίζονται και τα 3 ενσωματωμένα bonus. Το rescue χαρακτηριστικό το βρίσκουμε στον 5 τροχό στην κανονική διάρκεια γυρισμάτων του κουλοχέρη και διαλέγουμε ένα από τα 2 μπόνους για να ξεκινήσουμε. Καλή διασκέδαση.