Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Zhao Cai Jin Bao Slot Game

Παίξε τώρα τον νέο κουλοχέρη της Playtech με κινέζικα σύμβολα και χαρακτηριστικά το Zhao Cai Jin Bao που έχει την πρωτοτυπία όσο λίγα καλά φρουτάκια να πληρώνει τις γραμμές του Both Way δηλαδή και από αριστερά αλλά και από δεξιά. Κινέζικος κουλοχέρης βίντεο 5 τροχών 9 γραμμών και αξίας από 0.01 έως και 100.00 Credits Per Line. Προσφέρει διπλά κέρδη φέρνοντας σε συνδυασμό μαζί και το Wild (Μπαλαντέρ) στους τροχούς 2,3 και 4 και επίσης διαθέτει 2 επιλογές spins το κανονικό spin και το Turbo Mode spin. Περάστε την ώρα σας και κερδίστε πολλά πολλά Κινέζικα credits. Καλή διασκέδαση.