Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Lucky Panda Slot Game

Παίξε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη της Playtech Lucky Panda που συναρπάζει με τους 1024 τρόπους για να κερδίσεις και τα εξαιρετικά μπόνους παιχνίδια που προσφέρει. Διασκεδάστε στους 5 τροχούς βίντεο με αξία από 0.20 έως και 500.00 και περάστε την ώρα σας να βρείτε τα 2 Panda για την δεύτερη ευκαιρία κερδίζοντας 1 δωρεάν περιστροφή παγώνοντας οπουδήποτε εμφανίζεται το Panda ως μπαλαντερ για τους επόμενους τροχούς που συνεχίζουν να γυρίζουν. Επίσης βρίσκοντας 3 ή περισσότερα Panda κερδίζετε τα 15 δωρεάν παιχνίδια και κατά την διάρκεια τους έως 210 σε σύνολο και τα οποιαδήποτε κέρδη μας τα παίρνουμε 2Χ το bet μας. Καλή διασκέδαση.