Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Slotomania Slot Game

Διασκεδάστε δωρεάν με τους δημοφιλείς κουλοχέρηδες του Slotomania που κάνει πάταγο στο facebook με πολλούς χρήστες να περνούν την ώρα τους. Οι κουλοχέρηδες του slotomania είναι πολλά παιχνίδια φρουτάκια μαζί με διαφορετικά παιχνίδια μπόνους διαφορετικές γραμμές ο κάθε κουλοχέρης δηλαδή συναντάμε κουλοχέρηδες από 9 γραμμές έως και 100 και η αξία τους είναι η μονάδα. Πολλοί παίχτες περνούν ώρες και ώρες που παίζουν για να ανεβάζουν την βαθμολογία έναντι των φίλων τους στην γενική κατάταξη και αυτό είναι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του παιχνιδιού. Επίσης όλοι οι κουλοχέρηδες του slotomania προσφέρουν εξαιρετικά γραφικά σύμβολα και πολύ καλό game play αλλά το κυριότερο αρκετά καλά μπόνους παιχνίδια με τρομερό ενδιαφέρον και πολλά κέρδη credits. Καλή διασκέδαση.