Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Pharaoh's Treasure Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη Pharaoh's Treasure και εξερευνήστε τα μυστικά και τους θυσαυρούς των πυραμίδων για πολλά κέρδη credits σε 5 τροχούς βίντεο 20 γραμμές και αξία από 0.01 έως και 25.00 ανά γραμμή. Παίξτε το φρουτάκι και βρείτε 3 ή περισσότερα Scatter σύμβολα για να ξεκινήσετε τα 10 έξτρα δωρεάν γυρίσματα που τριπλασιάζουν τα κέρδη σας. Μπορείτε παίζοντας τα free games να κερδίζετε ακόμα περισσότερες έξτρα περιστροφές. Επίσης ο κουλοχέρης Pharaoh's Treasure είναι από τους δωρεάν κουλοχέρηδες που έχουν ένα από τα καλύτερα μπόνους παιχνίδια το Tutankhamen Bonus Game (Tut's Tomb Game) βρίσκοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα μπόνους σε ενεργή γραμμή. Τέλος ο κουλοχέρης διαθέτει και Gamble Game για διπλασιασμό των κερδών. Καλή διασκέδαση.