Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Secret Of The Stones Slot Game

Παίξτε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη Secret Of The Stones με 5 τροχούς βίντεο 25 γραμμές με αξία νομίσματος από 0.01 έως και 0.50 και με ποντάρισμα από 1 έως και 10 ανά γραμμή. Αν βρείτε 3 ή περισσότερα σύμβολα scatter ενεργοποιείτε το Free Games Bonus με 10 έξτρα δωρεάν περιστροφές. Επιλέξτε από τις 20 πέτρες για άνοιγμα των λειτουργιών μπόνους δωρεάν γυρισμάτων. Ο αριθμός των επιλογών είναι ίσος με τον αριθμό συμβόλων scatter που ενεργοποίησαν τα δωρεάν γυρίσματα. Οι κρυφές λειτουργίες είναι τα πρόσθετα Free Spins που αυξάνουν τον αριθμό των έξτρα περιστροφών σε 2,3,4,5 ή ακόμα και 10, επίσης είναι οι πολλαπλασιαστές που αυξάνουν τις πληρωμές κατά Χ1 ή Χ2 ακόμα είναι τα σύμβολα Wild που οι τροχοί 2 και 4 γεμίζουν Wild (μπαλαντέρ) και τέλος τα σύμβολα του ελαφιού και της κουκουβάγιας που μετατρέπονται σε Wild για πολλά κέρδη. Καλή διασκέδαση.