Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Creature From The Black Lagoon Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν τον κουλοχέρη Creature From The Black Lagoon με 5 τροχούς βίντεο 20 γραμμές με αξία νομίσματος από 0.01 έως 0.50 και ποντάρισμα 1 έως και 10 ανά γραμμή. Το  Creature From The Black Lagoon προσφέρει καταπληκτικά χαρακτηριστικά σύμβολα και μπόνους παιχνίδια. Τα σύμβολα Wild μπορούν να εμφανιστούν τυχαία οπουδήποτε στους τροχούς και αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός τα σύμβολα free spins και τα σύμβολα στόχου. επίσης ενεργούν σαν σύμβολα sticky wild που παραμένουν στους τροχούς για ένα ακόμα γύρισμα. Ακόμα με 3 Free Spins σύμβολα κερδίζουμε το μπόνους των έξτρα περιστροφών 10 τον αριθμό, με 4 τέτοια σύμβολα κερδίζουμε 15 έξτρα και με 5 κερδίζουμε 20 έξτρα περιστροφές και επίσης μέσα στις έξτρα περιστροφές μπορούμε να κερδίσουμε και επιπρόσθετες. Καλή διασκέδαση.