Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Dam Rich Slot Game

Παίξε τώρα τον κουλοχέρη Dam Rich της Cryptologic που διαθέτει καταπληκτικά Free Games δωρεάν περιστροφές για πολλά credits και εξαιρετικά γραφικά. Το παιχνίδι είναι βίντεο 5 τροχών και 30 γραμμών και έχει διαθέσιμη αξία να διαλέξουμε ανά γραμμή από 0.01 έως 10.00. Μπορείτε να κερδίσετε έως 20 δωρεάν γυρίσματα βρίσκοντας τα μπόνους σύμβολα στους τροχούς 1,3 και 5 ενώ επίσης μπορείτε κατά την διάρκεια των Free games να πετύχετε στους τροχούς 1 και 5 τα ειδικά σύμβολα για πολλά εικονικά πάντα νομίσματα. Τέλος στους τροχούς 2,3 και 4 στην κανονική διάρκεια του κουλοχέρη εμφανίζονται expanding wilds δηλαδή σύμβολα μπαλαντέρ που ανοίγουν γεμίζοντας τον εκάστοτε τροχό για κέρδη σε όλες τις γραμμές. Καλή διασκέδαση.