Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

The Sopranos Slot Game

Νέος κουλοχέρης της Playtech δωρεάν για να διασκεδάσετε και να περάσετε την ώρα σας παίζοντας εδώ στην σελίδα μας The Sopranos από την ομώνυμη ταινία είναι ένας από τους πιο καλούς κουλοχέρηδες γιατί προσφέρει 4 Free games διαφορετικά το Soldier, Capo, Boss και Family που δίνουν 25, 20, 10 και 10 δωρεάν γυρίσματα αντίστοιχα. Επίσης το φρουτάκι διαθέτει 3 διαφορετικά μπόνους παιχνίδια το Raid Bonus το Bada Bing Bonus και το Stolen Goods Bonus άρα με χωρίς πολλές ακόμα λεπτομέρειες γιατί να μην το δοκιμάσετε. Καλή διασκέδαση.