Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

The Marvellous Mr Green Slot Game

Διασκεδάστε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα με τον νέο video κουλοχέρη The Marvellous Mr Green της NET ENT με 5 τροχούς βίντεο 20 γραμμές με στοιχηματισμό από 1 έως και 10 ανά γραμμή και με αξία νομίσματος από 0.01 έως και 0.50 ανά μονάδα. Ο κουλοχέρης The Marvellous Mr Green προσφέρει καταπληκτικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα. Τα σύμβολα Wild αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα και εμφανίζονται σε όλους τους κυλίνδρους ενώ στην διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού εμφανίζονται πολλαπλασιαστές Χ2,Χ3 και Χ5 για μεγαλύτερα κέρδη. Το φρουτάκι The Marvellous Mr Green είναι ένας εξαιρετικός κουλοχέρης που πρέπει να δοκιμάσετε για το πάρα πολύ καλό Free Games Bonus παιχνίδι αλλά και τα πολλά κέρδη Credits που δίνει βρίσκοντα 3 ή περισσότερα Scatter σύμβολα που και μας πληρώνει με πολλαπλασιαστές από Χ2 έως και Χ6 με το Multiplayer Meter χαρακτηριστικό για να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας με έναν από τους καλύτερους νέους κουλοχέρηδες της NET ENT. Καλή διασκέδαση.