Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

300 Shields Slot Game

Παίξτε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον εξαιρετικό κουλοχέρη της Nextgen Gaming το 300 Shields με 5 τροχούς βίντεο 25 γραμμές για στοιχηματισμό με αξία πονταρίσματος από 0.02 έως και 5.00 ανά γραμμή. Ο κουλοχέρης 300 Shields προσφέρει καταπληκτικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα με φόντο στρατιωτικό που θυμίζει αρκετά από την ταινία αλλά και η μουσική σε υπόκρουση για τους 300 του Λεωνίδα που συνθέτουν ένα πάρα πολύ καλό φρουτάκι. Επίσης έχουμε διαθέσιμα στην οθόνη μας κουμπιά όπως τις αυτόματες περιστροφές έως και 500, την αλλαγή αξίας τις πληροφορίες πληρωμών και το spin για το γύρισμα των τροχών αλλά και gamble. Το φρουτάκι 300 Shields προσφέρει ακόμα μπόνους και χαρακτηριστικά όπως το Free Spins Feature βρίσκοντας 3 ή περισσότερα Scatter Shield μπαίνουμε στο παιχνίδι με τις έξτρα δωρεάν περιστροφές free games κερδίζοντας 5 περιστροφές που ανάλογα τον αριθμό Shield που έχουμε πετύχει από την αρχή μπορούμε να παίξουμε με πολλαπλασιαστές από 5Χ έως και 300Χ ανεβάζοντας και τον μετρητή Shield για πολλά πολλά κέρδη credits με τεράστιο ενδιαφέρον του gameplay. Καλή διασκέδαση.