Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Oil Mania Slot Game

Παίξτε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον νέο κουλοχέρη Oil Mania της Microgaming με 5 τροχούς βίντεο 25 γραμμές με αξία μονάδας credit νόμισμα ποντάρισμα από 0.01 έως και 2.00 ανά ενεργή γραμμή. Ο κουλοχέρης Oil Mania είναι από τα πλέον σύγχρονα με εξαιρετικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα αλλά και καταπληκτική μουσική και gameplay με πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά και μπόνους παιχνίδια. Επίσης το δωρεάν φρουτάκι διαθέτει και το καταπληκτικό παιχνίδι μπόνους των 3 έξτρα δωρεάν περιστροφών Free Spins Games βρίσκοντας 3 σύμβολα μπόνους του Oil Tycoon στους τροχούς 2,3 και 4 για να παίξουμε το Upwild Feature ανεβάζοντας σε κάθε γύρισμα το Wild Oil με τις πετρελαιοπηγές για πολλά κέρδη credits για να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. Τα σύμβολα Wild αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός τα σύμβολα μπόνους. Καλή διασκέδαση.