Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Lady of Fortune Slot Game

Παίξε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον νέο δημοφιλή κουλοχέρη της Play'n Go τον Lady of Fortune με τους 5 τροχούς βίντεο με 15 γραμμές, με αξία μονάδας credit από 0.01 έως και 0.25 και ποντάρισμα, στοίχημα από 1 έως και 5 ανά ενεργή γραμμή. Ο κουλοχέρης Lady of Fortune είναι ένα από τα Froutakia με απίστευτα γραφικά στοιχεία και σύμβολα αλλά και όμορφες παραλαγές και μπόνους που κάνουν το φρουτάκι πιο ενδιαφέρον. Το Lady of Fortune προσφέρει τα 4 μπαλαντέρ wild που αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός τα σύμβολα scatter bonus και πληρώνουν τους συνδυασμούς X2,Χ3,Χ4 και Χ5. Επίσης το Lady of Fortune διαθέτει καταπληκτικό μπόνους παιχνίδι και για πολλά κέρδη credits. Βρίσκοντας 3 σύμβολα Scatter του μπόνους με την γυναικεία παρουσία και επιλέγοντας 1 από τα 3 σύμβολα κερδίζουμε ποσά που μπορούν να είναι με πολλαπλασιαστές μέχρι και Χ140 του συνολικού στοιχήματος Total bet. Καλή διασκέδαση με τον καταπληκτικό κουλοχέρη Lady of Fortune.