Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Girls With Guns 2 Slot Game

Παίξε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον νέο κουλοχέρη της Microgaming Girls With Guns 2 με τους 5 τροχούς βίντεο με το 243 Ways To Win τρόπους να κερδίζεις και με αξία μονάδας credit από 0.01 έως και 0.20 παίζοντας με αρχική στάκα τις 30 μονάδες credits και με πολλαπλασιαστή από 1 έως και 15 coins ανά στάκα. Ο κουλοχέρης Girls With Guns 2 είναι ένα από τα free froutakia με απίστευτα γραφικά στοιχεία και σύμβολα και εξαιρετικά μπόνους και χαρακτηριστικά. Το Girls With Guns 2 προσφέρει τα μπαλαντέρ wild που αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός τα σύμβολα scatter bonus. Επίσης όπως είπαμε διαθέτει καταπληκτικά μπόνους παιχνίδια και χαρακτηριστικά για πολλά κέρδη credits όπως τα Expanding Wilds, Shootout Bonus, Frozen Wilds και Magnetic Wilds με Free Spins bonus, κανονικά Wilds και Special Wilds με τρομερό gameplay που το κάνουν ασυναγώνιστο κουλοχέρη. Καλή διασκέδαση.