Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Bars & Bells Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον δημοφιλή κουλοχέρη Bars & Bells με 5 τροχούς βίντεο 20 γραμμές και ποντάρισμα ανά γραμμή από 1 έως και 5 και αξία μονάδας credit denomination από 0.02 έως και 5.00 Euro. Ο κουλοχέρης Bars & Bells προσφέρει καταπληκτικά σύμβολα από φρούτα αλλά και το τα σύμβολα της καμπάνας για Wild για πολλά κέρδη νομισμάτων διαθέτει επίσης και κουμπί για αυτόματες περιστροφές autospin μέχρι και 100 τον αριθμό αλλά και στοιχηματισμό του κέρδους με Gamble. Το φρουτάκι προσφέρει το μπόνους παιχνίδι Bars & Bells Bonus Game με τις έξτρα δωρεάν περιστροφές βρίσκοντας τα σύμβολα Bars & Bells στους τροχούς 2,3 και 4. Επίσης ο κουλοχέρης Bars & Bells προσφέρει other ένα ακόμα χαρακτηριστικό το Streak Breaker παίζοντας +5 κέρματα στις 20 γραμμές το οποίο πληρώνει ένα ποσό μετά από 5 γυρίσματα που δεν έχουμε κερδίσει συνδυασμό και με αυτό σίγουρα θα περνάτε την ώρα σας ευχάριστα και με ενδιαφέρον.  Καλή διασκέδαση.