Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Willy Wonga Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον ολοκαίνουργιο κουλοχέρη Willy Wonga με 5 τροχούς βίντεο 9 γραμμές προς στοιχηματισμό με αξία μονάδας credit denomination από 0.01 έως και 50.00 ανά ενεργή γραμμή. Ο κουλοχέρης Willy Wonga διαθέτει εξαιρετικά σύγχρονα γραφικά στοιχεία και σύμβολα αλλά και ένα καταπληκτικό gameplay που σίγουρα θα προτιμίσουν οι λάτρεις των κουλοχέρηδων. Επίσης προσφέρει σαν κουμπιά στην οθόνη του το autoplay για αυτόματες περιστροφές την επιλογή αξίας πονταρίσματος ανά ενεργή γραμμή και τις ενεργές γραμμές που θέλουμε σε κάθε γύρισμα των τροχών επίσης το spin αλλά και το Turbo Mode για το παιχνίδι. Αυτό όμως που μας δίνει το ενδιαφέρον στο φρουτάκι Willy Wonga είναι τα 2 πάρα πολύ καλά μπόνους παιχνίδια που προσφέρει το Cheque Book Bonus με κέρδη επιλογής που μπορούν να κερδίσουμε credits μέχρι 25Χ το συνολικό μας bet και το Wonga Tree Bonus που μπορεί να μας πληρώσει μέχρι και 500Χ το συνολικό μας ποντάρισμα. Τέλος το σύμβολο Wild αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός τα σύμβολα των 2 μπόνους παιχνιδιών. Καλή διασκέδαση.