Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Fruit Shop Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη Fruit Shop της εταιρίας NET ENT (Net Entertainment) με 5 τροχούς βίντεο 15 γραμμές με αξία μονάδας credit denomination από 0.01 έως και 1.00 και ποντάρισμα από 1 έως και 10 ανά στάκα (15). Ο κουλοχέρης Fruit Shop διαθέτει πάρα πολύ καλό gameplay και γραφικά στοιχεία και σύμβολα καθώς και μια διαφορετική εμφάνιση των τροχών με δροσερά φρουτα με πανέμορφα χρώματα. Τα σύμβολα Wild αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα και πληρώνουν με πολλαπλασιαστή Χ2 τον κάθε συνδυασμό. Επίσης Χ2 πληρωμές έχουμε και στο Free Spin Bonus Game παιχνίδι έξτρα δωρεάν περιστροφών που ενεργοποιείτε με επιτυχίες γραμμής πονταρίσματος με όμοια σύμβολα φρούτων κερδίζετε έξτρα δωρεάν περιστροφές αλλά και μέσα στις δωρεάν έξτρα περιστροφές κερδίζουμε και έξτρα περιστροφές και με σύμβολα που δεν είναι φρούτα για περισσότερα κέρδη έτσι ώστε να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. Ο κουλοχέρης Fruit Shop προσφέρει στην οθόνη του πολλές επιλογές κουμπιών ίσως και όλες όπως autoplay αυτόματες περιστροφές, μέγιστο στοίχημα maxbet και επιλογές γραμμών και αξίας και info για ενημέρωση πληρωμών. Καλή διασκέδαση.