Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Fisticuffs Slot Game

Παίξτε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον νέο κουλοχέρη Fisticuffs  της NET ENT με 5 τροχούς βίντεο 10 γραμμές με στοιχηματισμό από 1 έως και 10 ανά γραμμή και με αξία νομίσματος από 0.01 έως και 1.00 ανά μονάδα αλλά επειδή πληρώνει both ways η στάκα πονταρίσματος είναι 20. Ο κουλοχέρης Fisticuffs προσφέρει καταπληκτικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα. Ο κουλοχέρης διαθέτει το Straight Wild (τροχός 3) και το Diagonal Wild (τροχός 2 και 4). Επίσης προσφέρεται το Boxing Feature χαρακτηριστικό που ενεργοποιείτε όταν τα 2 αυτά Wild βρεθούν δίπλα δίπλα στους τροχούς και τότε μετατρέπει γειτονικά σύμβολα σε σύμβολα Stacked Wild που παραμένουν για το επόμενο γύρισμα. Το φρουτάκι Fisticuffs πληρώνει από αριστερά στα δεξιά και από δεξιά προς αριστερά δηλαδή Both Ways. Πληρώνεται μόνο το υψηλότερο κέρδος ανά γραμμή πονταρίσματος από τις 2 μεριές. Εξαιρετικός κουλοχέρης που πρέπει να δοκιμάσετε για το πάρα πολύ καλό gameplay αλλά και τα πολλά κέρδη Credits που δίνει για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας με έναν από τους καλύτερους νέους κουλοχέρηδες της NET ENT. Καλή διασκέδαση.