Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Big Ben Slot Game

Παίξτε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη Big Ben της Aristocrat με 5 τροχούς βίντεο 25 γραμμές και με αξία πονταρίσματος από 0.01 έως και 2.00 ανά γραμμή. Ο κουλοχέρης της Αρίστοκρατ Big Ben προσφέρει τα κλασικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα της εταιρίας αλλά και πάνω από όλα ένα εξαιρετικό gameplay με χαρακτηριστικά και μπόνους. Το φρουτάκι διαθέτει στην οθόνη του κουμπιά όπως το Max Lines για να παίξουμε όλες τις γραμμές το Maxbet για να παίξουμε το μέγιστο στοίχημα και επίσης διαθέτει Gamble για να παίξουμε την πληρωμή μας μαύρο κόκκινο για να διπλασιάσουμε να τετραπλασιάσουμε αλλά ακόμα και να πενταπλασιάσουμε αυτό το κέρδος και τέλος διαθέτει και το autoplay για αυτόματες περιστροφές για να κάνει πιο εύκολη την ζωή του παίχτη μέχρι και 500 γυρίσματα. Τέλος ο κουλοχέρης έχει το μοναδικό μπόνους παιχνίδι Big Ben Feature που προσφέρει έξτρα γυρίσματα με πολλαπλασιαστές για πολλά κέρδη credits για να περάσετε την ώρα σας με πολύ πολύ ενδιαφέρον και όρεξη για παιχνίδι. Καλή διασκέδαση.