Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Playboy Slot Game

Παίξε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον νέο δημοφιλή κουλοχέρη της Microgaming Playboy με τους 5 τροχούς βίντεο με το 243 Ways To Win τρόπους να κερδίζεις και με αξία μονάδας credit από 0.01 έως και 0.25 παίζοντας με αρχική στάκα τις 30 μονάδες credits και με πολλαπλασιαστή από 1 έως και 5 ανά στάκα. Ο κουλοχέρης Playboy είναι ένα από τα Sexy Froutakia με απίστευτα γραφικά στοιχεία και σύμβολα αλλά και όμορφες παρουσίες που κάνουν το σέξι φρουτάκι πιο ενδιαφέρον. Το Playboy προσφέρει τα μπαλαντέρ wild που αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός τα σύμβολα scatter bonus και πληρώνουν τους συνδυασμούς X2. Επίσης διαθέτει καταπληκτικά μπόνους παιχνίδια και χαρακτηριστικά για πολλά κέρδη credits. Το Playboy Club μπόνους παιχνίδι έχει 4 διαφορετικά free games παιχνίδια έξτρα δωρεάν περιστροφών με τις όμορφες Kimi, Sofia, Ashley και Jillian με πολλαπλασιαστές και χαρακτηριστικά έξτρα Wilds και από 10 έως και 25 περιστροφές. Καλή διασκέδαση με τον σέξι κουλοχέρη Playboy.