Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Marilyn Monroe Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη της Playtech τον Marilyn Monroe με 5 τροχούς βίντεο 20 γραμμές προς στοιχηματισμό και ποντάρισμα από 0.01 έως και 1.00 ανά ενεργή γραμμή. Ο σέξι κουλοχέρης Marilyn Monroe διακρίνεται για την σέξι εμφάνιση της Marilyn αλλά και για τα πολύ καλά γραφικά στοιχεία και σύμβολα και για το πολύ καλό gameplay που διαθέτει. Στην οθόνη του βρίσκουμε τα κουμπιά autospin έως 99 αυτόματες περιστροφές επίσης το μέγιστο ποντάρισμα maxbet και την επιλογή γραμμών και αξίας credits νομισματος. Επίσης το σύμβολο wild αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός των συμβόλων που γράφουν το όνομα της Marilyn Monroe και πληρώνουν Χ2 τους συνδυασμούς. Τέλος βρίσκοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα με την επιγραφή Marilyn Monroe οπουδήποτε στα reels ξεκινάει το Backstage Bonus Game παιχνίδι μπόνους με 10 έξτρα δωρεάν γυρίσματα με πολλαπλασιαστή πληρωμών Χ2 και επιλέγουμε 2 από τις εικόνες που μας προσφέρει για επιλογή έτσι ώστε να κερδίσουμε περισσότερα έξτρα δωρεάν γυρίσματα με πρόσθετο πολλαπλασιαστή δίνοντας μας την δυνατότητα να κερδίσουμε έως και 45 γυρίσματα με πολλαπλασιαστή μέχρι και 10Χ. Καλή διασκέδαση.