Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Magic Portals Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη της NET ENT (Net Entertainment) τον Magic Portals με 5 τροχούς βίντεο 25 γραμμές για στοιχηματισμό από 1 έως και 10 ανά γραμμή και αξία νομίσματος ή μονάδας όπως θέλετε από 0.01 έως και 1.00 credits. Ο κουλοχέρης Magic Portals προσφέρει καταπληκτικά γραφικά στοιχεία σύμβολα και εξαιρετικό gameplay και έχει διαθέσιμα κουμπιά στην οθόνη μας το επίπεδο στοιχήματος το αυτόματο παιχνίδι autospin το μέγιστο στοίχημα maxbet και το spin. Επίσης προσφέρει καταπληκτικά μπόνους και χαρακτηριστικά παιχνιδιών για πολλά κέρδη credits για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Το σύμβολο wild αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός το σύμβολο free spin. Ακόμα στο κυρίως παιχνίδι και στα Free Spins 2 ή περισσότερα σύμβολα που σταματούν σε Magic Portals στους τροχούς 1 και 5 μεταμορφώνουν όλα τα ίδια με αυτά σύμβολα σε σύμβολα wild. Τέλος στο κυρίως παιχνίδι και στα Free Spins τα σύμβολα Free Spins που εμφανίζονται στα δεξιά και στα αριστερά Magic Portals ενεργοποιούν τις 10 έξτρα δωρεάν περιστροφές μπόνους παιχνίδι και μέσα στις δωρεάν περιστροφές μπορούμε να κερδίζουμε και πρόσθετες έξτρα. Καλή διασκέδαση.