Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Lucky Lady's Charm Deluxe Slot Game

Διασκεδάστε δωρεάν παίζοντας με εικονικά χρήματα τον δημοφιλή κουλοχέρη της Novomatic Lucky Lady's Charm Deluxe με 5 τροχούς βίντεο 10 γραμμές και ποντάρισμα από 0.04 έως και 10.00 ανά γραμμή. Από τους καλύτερους δωρεάν κουλοχέρηδες με πολύ καλό game play και γραφικά στοιχεία και σύμβολα. Το σύμβολο Wild που διαθέτει αντικαθιστά όλα τα σύμβολα για τις πληρωμές τους πληρώνοντας διπλάσια κέρδη που αντιστοιχούν σε κάθε σύμβολο. Επίσης βρίσκοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα scatter ξεκινάει το μπόνους των δωρεάν γυρισμάτων. Όλα τα κέρδη στα δωρεάν γυρίσματα μπόνους πληρώνονται με πολλαπλασιαστή X3. Μπορείτε να κερδίσετε έξτρα δωρεάν γυρίσματα μέσα στα δωρεάν γυρίσματα του μπόνους. Τα δωρεάν γυρίσματα παίζονται με το ποντάρισμα και τις γραμμές που τα προκάλεσαν. Καλή διασκέδαση.