Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Jack Hammer 2 Slot Game

Διασκεδάστε δωρεάν με εικονικά χρήματα με τον κουλοχέρη Jack Hammer 2 της εταιρίας NET ENT (Net Entertainment) με 5 τροχούς βίντεο 99 γραμμές με μονάδα credit αξίας από 0.01 έως και 0.50 και ποντάρισμα στάκας (50) από 1 έως και 10 ανά γραμμή. Ο κουλοχέρης διακρίνεται για τα γραφικά στοιχεία και σύμβολα που μοιάζουν με περιοδικό κόμικς καθώς για το εξαιρετικό gameplay και ακόμα πιο πολύ για το χαρακτηριστικό Sticky Win Feature που όταν εμφανίζεται ένας συνδυασμός για πληρωμή σε ενεργή γραμμή κολλάνε τα σύμβολα για επόμενες περιστροφές μέχρι την περιστροφή που δεν θα προστεθεί άλλη γραμμή για πληρωμή στις ήδη υπάρχοντες και αυτό είναι που το κάνει διαφορετικό από τους κοινούς κουλοχέρηδες. Επίσης το φρουτάκι Jack Hammer 2 προσφέρει το εξαιρετικό Free Spins Bonus παιχνίδι δωρεάν περιστροφών με 5 ή περισσότερα σύμβολα Free Spins γιατί μπορούν να εμφανιστούν περισσότερα από 1 σύμβολο μπόνους σε έναν τροχό και μπορούμε να κερδίσουμε πολλές περιστροφές και πολλά κέρδη καθώς οι συνδυασμοί πληρώνουν με πολλαπλασιαστή Χ2. Τέλος υπάρχουν και 2 τύποι wild τα κανονικά wild και τα Random Wild. Καλή διασκέδαση.