Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Twin Spin Slot Game

Διασκεδάστε δωρεάν παίζοντας με εικονικά χρήματα τον καταπληκτικό κουλοχέρη της NET ENT Twin Spin με 5 τροχούς βίντεο με 25 αρχική στάκα πονταρίσματος αλλά 243 τρόπους να κερδίζεις με ποντάρισμα 1 έως και 10 ανά στάκα και από 0.01 έως και 0.50 αξία νομίσματος coin denomination. Ο κουλοχέρης διαθέτει το χαρακτηριστικό Twin Reel που κάθε περιστροφή αρχίζει με πανομοιότυπους δίδυμους διπλανούς κυλίνδρους που συνδέονται μεταξύ τους. Στην διάρκεια της περιστροφής οι δίδυμοι κύλινδροι μπορεί να επεκταθούν για να γίνουν τριπλοί ή τετραπλοί αλλά ακόμη και πενταπλοί. Στην αρχή της περιστροφής οι πανομοιότυποι δίδυμοι κύλινδροι μπορούν να εμφανιστούν δίπλα δίπλα οπουδήποτε στους 5 τροχούς. Το φρουτάκι ξεκινάει με 10000 εικονικά χρήματα για παιχνίδι δωρεάν και μόνο και προσφέρει επίσης και autoplay κουμπί για να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη. Καλή διασκέδαση.