Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

South Park Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα στον ολοκαίνουργιο κουλοχέρη South Park με 25 γραμμές σε 5 τροχούς βίντεο με αξία coin κέρματος από 0.01 έως και 0.50 και με ποντάρισμα 1 έως 10 ανά γραμμή. Ο κουλοχέρης προσφέρει 4 μπόνους παιχνίδια για πολλά κέρδη credits για να περάσετε την ώρα σας. Το Kyle Bonus Spins κερδίζοντας 10 έξτρα δωρεάν περιστροφές με δυνατότητα πολλαπλασιασμού κέρδους μέσα στις περιστροφές από 2Χ έως και 10Χ. Το Kenny Bonus Game που καθορίζουμε τα βήματα του Kenny για κέρδη πολλαπλασιαστών και μονάδων credits. Το Cartman Bonus Game που μπορούμε να κερδίσουμε έως και 5000Χ το ποντάρισμα μας. Τέλος υπάρχει και το Stan Bonus Spins με τα κλειδωμένα Wild για πολλά κέρδη που μας επιτρέπουν να περάσουμε αρκετή ώρα παίζοντας δωρεάν φρουτάκια. Καλή διασκέδαση.