Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Great Blue Slot Game

Διασκεδάστε δωρεάν παίζοντας τον κουλοχέρη Great Blue με 5 τροχούς βίντεο 25 γραμμές και αξία πονταρίσματος από 0.01 έως και 0.25 και 0.05 έως και 0.50 ανά γραμμή. Εξαιρετικός κουλοχέρης που προσφέρει ένα πολύ καλό μπόνους παιχνίδι βρίσκοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα μπόνους οπουδήποτε στους τροχούς. Το bonus game ξεκινάει και διαλέγουμε τα κοχύλια που θα καθορίσουν τον αριθμό των δωρεάν περιστροφών που θα παίξουμε αλλά και με πόσο πολλαπλασιαστή. Μπορούμε να πετύχουμε έως και 33 δωρεάν περιστροφές με maximum πολλαπλασιαστή 15Χ των πληρωμών μας. Ταξιδέψτε στα βάθη της θάλασσας με ένα από τα καλύτερα φρουτάκια που κυκλοφορούν στο διαδύκτιο. Καλή διασκέδαση.