Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Fantastic 4 Slot Game

Παίξτε δωρεάν με εικονικά χρήματα τον καταπληκτικό κουλοχέρη της Playtech το Fantastic 4 με 5 τροχούς βίντεο 50 γραμμές και αξία από 0.01 έως και 1.00 ανά γραμμή. Το φρουτάκι προσφέρει φανταστικό μπόνους με 4 διαφορετικά χαρακτηριστικά παιχνίδια βρίσκοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα μπόνους με την Γη. Το Mr Fantastic που όταν ο Mr Fantastic καλύψει όλο τον τροχό 3 δίνονται 4 έξτρα γυρίσματα (αυτό συμβαίνει και με τα 4 feature) και ο mr fantastic γίνεται μπαλαντέρ γεμίζοντας τους τροχούς, το Invisible Woman που ανεβάζει τον πολλαπλασιαστή κέρδους, το Human Torch που κλειδώνει  γεμίζοντας του τροχούς και το The Thing που όπου έρχεται wild κλειδώνει. Καλή διασκέδαση.