Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Blade Slot Game

Διασκεδάστε δωρεάν με τον νέο κουλοχέρη Blade της Playtech από την ομώνυμη ταινία ένα εξαιρετικό παιχνίδι φρουτάκι για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα με πολλά εικονικά χρήματα που χαρίζει. Ο δωρεάν κουλοχέρης έχει 5 τροχούς είναι βίντεο κουλοχέρης με 50 γραμμές και αξία από 0.01 έως 10.00 ανά credit και από 0.01 έως 0.10 bet per Line (ποντάρισμα ανά γραμμή). Διαθέτει 15 δωρεάν γυρίσματα Free Games με ενσωματωμένο το Dynamic Multiplayer δηλαδή κάθε φορά που κερδίζεις μέσα στα Free games σου ανεβάζει την πληρωμή σε Χ2, Χ3, Χ4, Χ5 του πονταρίσματος και σου εμφανίζει περισσότερα wilds αλλάζοντας κάποια σύμβολα σε (wild) δηλαδή σε μπαλαντερ. Επίσης προσφέρει και το χαρακτηριστικό Blade Symbol Split για 6 of the kind πληρωμή για πολλά Credits. Καλή διασκέδαση.