Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Πεταλούδα Butterfly Slot Game

Παίξτε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον δημοφιλέστερο φρουτάκι που παίξατε ποτέ την Πεταλούδα Butterfly της εταιρίας Spin Fan με 9 τροχούς βίντεο 8 γραμμές και αξία πονταρίσματος από 64 έως και 320. Το φρουτάκι πεταλούδα προσφέρει στην οθόνη κουμπιά όπως το autoplay για να κάνει ευκολότερη την ζωή των παιχτών και επίσης υπάρχει και το κουμπί help που μας δείχνει την κάθε πληρωμή μας και ξεκινάμε το παιχνίδι μας με 10.000 μονάδες και με την επιλογή να έχουμε αξία από 0,01 έως και 0.08 denomination. Επίσης αυτό που τον κάνει μοναδικό είναι ότι η κατασκευή των γραφικών στοιχείων είναι τέτοια που βλέπουμε κλασικά σύμβολα της πρώτης γεννειάς παλιών πεταλούδων. Πραγματικά δεν χρειάζεται να γράψουμε για το καταπληκτικό gameplay με τις γεμάτες που μπορουμε να κερδίσουμε γιατί αξίζει τον κόπο να παίξετε για να τα δείτε και θα τα θυμηθείτε. Καλή διασκέδαση.