Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Jurassic Park Slot Game

Διασκεδάστε παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον νέο κουλοχέρη Jurassic Park της Microgaming με 5 τροχούς βίντεο 243 ways to win τρόπους να κερδίζεις με αξία μονάδας credit νόμισμα από 0.01 έως και 0.25 και ποντάρισμα από 1 έως και 10 ανά στάκα. Ο κουλοχέρης Jurassic Park είναι από τα πλέον σύγχρονα με εξαιρετικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα αλλά και καταπληκτική μουσική και gameplay με πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά και μπόνους παιχνίδια. Το φρουτάκι Jurassic Park προσφέρει τα Wild σύμβολα που έχουν το χαρακτηριστικό να εμφανίζονται μέχρι και 35 στους τροχούς με εξαιρετικό ενδιαφέρον στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού με πολλά κέρδη credits για να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα. Επίσης το δωρεάν φρουτάκι διαθέτει και 5 καταπληκτικά παιχνίδια μπόνους έξτρα δωρεάν περιστροφών Free Spins Feature μέχρι και 12 γυρίσματα το μπόνους με την δυνατότητα στην διάρκεια να κερδίζουμε και πρόσθετες έξτρα περιστροφές με πολλαπλασιαστές Wild τροχούς και  πολλά άλλα.  Καλή διασκέδαση.