Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Lost Island Slot Game

Διασκεδάστε τώρα παίζοντας δωρεάν με εικονικά χρήματα τον δωρεάν κουλοχέρη της εταιρίας NET ENTERTAINMENT (NET ENT) Lost Island με τα τρομερά γραφικά στοιχεία και σύμβολα και επίσης απίστευτο gameplay με 5 τροχούς βίντεο 20 γραμμές με αξία μονάδος credit από 0.01 εως και 1.00 και ποντάρισμα από 1 έως και 4 ανά ενεργή γραμμή. Ο κουλοχέρης Lost Island είναι πλούσιος σε μπόνους παιχνίδια και χαρακτηριστικά και προσφέρει σε κουμπί και το Maxbet και το Autoplay για πιο εύκολη λειτουργία από τους παίχτες. Το φρουτάκι Lost Island προσφέρει Wild Feature στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού που όσα Wild εμφανίζονται θα πληρώσουν με τόσο πολλαπλασιαστή αλλά επίσης τα Scatter σύμβολα για να ξεκινάμε τα Free Spins εξτρά δωρεάν γυρίσματα με 10 γυρίσματα εάν βρούμε 3 scatter 20 γυρίσματα εάν βρούμε 4 scatter και τέλος 30 γυρίσματα εάν βρούμε 5 scatter στους τροχούς για πολλά κέρδη credits για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Απίστευτα πλούσιος κουλοχέρης που το μόνο που μένει είναι να πατήσετε ''παίξε το παιχνίδι'' για να σας το αποδείξει. Καλή διασκέδαση.