Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Wild Turkey Slot Game

Διασκεδάστε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη Wild Turkey της NET ENT με 5 τροχούς βίντεο 20 γραμμές με στοιχηματισμό από 1 έως και 10 ανά γραμμή και με αξία νομίσματος από 0.01 έως και 0.50 ανά μονάδα. Ο κουλοχέρης Wild Turkey προσφέρει καταπληκτικά γραφικά στοιχεία και σύμβολα. Επίσης αν εμφανιστεί ένα Wild διπλασιάζεται στην θέση που δημιουργεί την μέγιστη επιτυχία. Τα σύμβολα Wild αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα και εμφανίζονται σε όλους τους κυλίνδρους ενώ σύμβολα Wild σε όλο τον τροχό μπορούν να εμφανιστούν μαζί μόνο στα Free Games παιχνίδια έξτρα δωρεάν γυρισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εμφανιστούν στους τροχούς μέχρι και 14 σύμβολα Wild. Το φρουτάκι Wild Turkey πληρώνει από αριστερά προς στα δεξιά και από δεξιά προς αριστερά δηλαδή Both Ways. Πληρώνεται μόνο το υψηλότερο κέρδος ανά γραμμή πονταρίσματος από τις 2 μεριές. Εξαιρετικός κουλοχέρης που πρέπει να δοκιμάσετε για το πάρα πολύ καλό Free Games Bonus παιχνίδι αλλά και τα πολλά κέρδη Credits που δίνει για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας με έναν από τους καλύτερους νέους κουλοχέρηδες της NET ENT. Καλή διασκέδαση.