Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Platinum Pyramid Slot Game

Διασκεδάστε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον δημοφιλή κουλοχέρη της Cryptologic τον Platinum Pyramid που το προτιμούν σαν τρελοί οι λάτρεις των κουλοχέρηδων με 5 τροχούς βίντεο 20 γραμμές με αξία μονάδας credit denomination από 0.01 έως και 5.00 ανά γραμμή με κουμπιά διαθέσιμα το spin το betmax το gamespeed το advanced που σετάρουμε τα autoplay και τα πονταρίσματα και τέλος το paytable για ενημέρωση του παιχνιδιού. Ο κουλοχέρης Platinum Pyramid προσφέρει ένα πάρα πολύ καλό game play και γραφικά στοιχεία και σύμβολα όπως το Wild που εμφανίζεται στα reel αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός τα Bonus σύμβολα. Βρίσκοντας 3 σύμβολα Platinum Pyramid στους τροχούς κερδίζουμε 5 έξτρα δωρεάν περιστροφές έχοντας την δυνατότητα να κερδίζουμε με πολλαπλασιαστές X3 ενώ βρίσκοντας 4 σύμβολα Platinum Pyramid στους τροχούς κερδίζουμε 10 έξτρα δωρεάν περιστροφές και βρίσκοντας 5 σύμβολα Platinum Pyramid στους τροχούς κερδίζουμε 15 έξτρα δωρεάν περιστροφές για να περάσουμε ευχάριστα αλλά και με πολύ ενδιαφέρον την ώρα μας. Καλή διασκέδαση.