Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .....σας ενημερώνουμε ότι οι κουλοχέρηδες NOVOMATIC παίζουν χωρίς πρόβλημα.....κάθε μέρα θα ανανεώνουμε τα παιχνίδια !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Machines είναι σελίδα ελεύθερου καζίνου με εικονικά χρήματα και προσφέρει παιχνίδια Φρουτάκια Κουλοχέρηδες Slot Games από τις μεγαλύτερες εταιρίες εντελώς δωρεάν μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία χωρίς εγγραφές χωρίς κατεβάσματα χωρίς χρήματα Cash χωρίς καταθέσεις και χωρίς αναλήψεις. Σε όλα τα φρουτάκια σε όλους τους κουλοχέρηδες παίζουμε σε Demo Mode ή αλλιώς Fun Play !!!




ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kouloherides@gmail.com

Gold Factory Slot Game

Παίξτε τώρα δωρεάν με εικονικά χρήματα τον κουλοχέρη που κάνει πάταγο online τον Gold Factory με 5 τροχούς βίντεο 50 γραμμές προς στοιχηματισμό με ποντάρισμα από 1 έως και 20 και αξία νομίσματος 0.01 έως και 0.10 ευρώ. Ο κουλοχέρης Gold Factory διακρίνεται για τα σύμβολα αλλά και για τα πολύ καλά γραφικά στοιχεία και για το πολύ καλό gameplay που διαθέτει. Στην οθόνη του βρίσκουμε τα κουμπιά coin bet επίσης το μέγιστο ποντάρισμα maxbet και την επιλογή γραμμών και αξίας credits νομίσματος. Επίσης το σύμβολο wild αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός τα scatter. Τέλος βρίσκοντας 3 σύμβολα scatter οπουδήποτε στα reels ξεκινάμε το Gold Factory Bonus Game παιχνίδι μπόνους για να κερδίσουμε ποσά για αρχή και επίσης να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε τα 2 μπόνους στο Boiler Room Bonus το Free Spins Bonus Game με τις έξτρα δωρεάν περιστροφές από 10 έως και 30 τον αριθμό και X2 πληρωμές αλλά και το Reactor Bonus Game με other τεράστια ποσά κέρδη. Καλή διασκέδαση.